tirsdag 4. august 2015

Frokostblanding / Granola nr. 1 - 2 - 3



1) Laila´s
250 g paranøtter
100 g mandler
100 g hasselnøtter
100 g linfrø
100 g soyaflak
100 g solsikkekjerner
4 stk vaniljestang eller 4 ts bourbonvanilla)
3 ts salt
8 ts sukrin
4 ts kanel
125 g olje
50 g sitronsaft

Bruk kjøkkenmaskin med kniv for å hakke nøttene. Bland alt sammen og ha i bakeplate.
Sett ovnen på 175 grader, rør ofte, stek i 20 minutter
Sett ovnsdøra på gløtt og avkjøl med ovnen av, i 15 minutter.




2) Kathe´s
Ha godt med honning i en stekepanne.
Ha på nesten en ss tagatesse-eller annet søtningsmiddel,
pluss litt olje.
Ha over solsikkefrø, sesamfrø, linfrø,, div nøtter, kokos,
forskjellig blanda korn, 2 gode never bran flakes.

Bland sammen og ha så alt over i en langpanne og stek i ca
1/2 time på 160 grader, til den har passe farge/sprøhet.

Når alt er helt avkjølt, knuser du muslien med hendene og
tar det over på tett glass :-)
3) Kathe´s
2 dl kruskaklli
1/2 dl havregryn
1 m havrekli
1 dl 4-korn
1-2 dl nøttekjerner
Linfrø
Sesamfrø
Pinjekjerner
Gresskarkjernefrø

Alt hakkes og has i stekeovnen.-jeg lar det stå ganske egne til det 

blir en litt brent smak på det-rør innimellom.
Hakk opp rosiner og svisker og bland det godt inn når muslien 

er kald.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar