mandag 10. mars 2014

KOLDTBORD......... Enkelt og godt......


KOLDTBORD KONFIRMASJON

Mormors superdigge potetsalat

5 middels store poteter i terninger
1/2 boks rømme
1 pk majones
10 store skiver sylteagurk finhakket
1 stangselleri finhakket
1 mellomstor løk finhakket
litt sylteagurkkraft

Til koldtbord pleier vi å 5 doble denne






Fiske Kabaret

Kokte egg
Asparges
Reker
Fiskepudding
Erter/gulrøtter
Aspic

Legg lagvis i plastkopper og hell aspic over.
La stivne og legg på fat. Pynt med ruccola



Skinke Kabaret

Picnikskinke
Erter
Gulrøtter
Mais
Aspic

Legg lagvis i plastkopper og hell aspic over.
La stivne og legg på fat. Pynt med ruccola




Helkokt Laks

Pyntes med reker, salat og sitron












Eggerøre

Pyntes med gressløk og tomater










Kyllingfilet

Stek kyllingfilet og skjær i fine skiver.
Pyntes med salat og tomater









Roastbeef

Pyntes rødløk og salat

Druesalat

6 kopper 1/4 druer
2 kopper purre
saft av 1/2 sitron
2 ts sukker
3 dl rømme
1 pk majones

Fant ikke mitt eget bilde, lånte dette frem til mai



Karbonader

1 kg karbonadedeig
15 gr salt                  ----- Blandes
1 gr pepper
1 egg                        ----- Has i
3 dl vann
30 gr potetmel          ----- blandes vekselsvis i

100 gr. pr karbonade




KOLDTBORD SOMMER




Spekemat

Pyntes med melon, salat og druer












Helstekt kalkunbryst

Pyntes med ananas, jordbær og druer












Reker & Kreps

Pyntes med salat og sitron












Eggerører & Laks

Pyntes med kreps og salat












Hjortestek

Pyntes med salat og melon












Helkokt Laks

Pyntes med kreps og salat



Lammekarré

Pyntes med salat og tomater













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar