KOLDTBORD KONFIRMASJON
5 middels store poteter i terninger
1/2 boks rømme
1 pk majones
10 store skiver sylteagurk finhakket
1 stangselleri finhakket
1 mellomstor løk finhakket
litt sylteagurkkraft
Til koldtbord pleier vi å 5 doble denne
Fiske Kabaret
Kokte egg
Asparges
Reker
Fiskepudding
Erter/gulrøtter
Aspic
Legg lagvis i plastkopper og hell aspic over.
La stivne og legg på fat. Pynt med ruccola
Skinke Kabaret
Picnikskinke
ErterGulrøtter
Mais
Aspic
Legg lagvis i plastkopper og hell aspic over.
La stivne og legg på fat. Pynt med ruccola
Helkokt Laks
Pyntes med reker, salat og sitron
Eggerøre
Eggerøre
Pyntes med gressløk og tomater
Kyllingfilet
Kyllingfilet
Stek kyllingfilet og skjær i fine skiver.
Pyntes med salat og tomater
Roastbeef
Pyntes med salat og tomater
Roastbeef
Pyntes rødløk og salat
100 gr. pr karbonade
Druesalat
6 kopper 1/4 druer
2 kopper purre
saft av 1/2 sitron
2 ts sukker
3 dl rømme
1 pk majones
Fant ikke mitt eget bilde, lånte dette frem til mai
2 kopper purre
saft av 1/2 sitron
2 ts sukker
3 dl rømme
1 pk majones
Fant ikke mitt eget bilde, lånte dette frem til mai
Karbonader
1 kg karbonadedeig
15 gr salt ----- Blandes
1 gr pepper
1 egg ----- Has i
3 dl vann
30 gr potetmel ----- blandes vekselsvis i
15 gr salt ----- Blandes
1 gr pepper
1 egg ----- Has i
3 dl vann
30 gr potetmel ----- blandes vekselsvis i
100 gr. pr karbonade
KOLDTBORD SOMMER
Spekemat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar