Tacopai Lavkarbo
Bunn:
3 dl soyaprotein (eller mel)
100 gram smør
1 eggehvite
1/2 ts salt
Bland mel og salt i en bolle. Tilsett kaldt smør i biter og eggehviten,
og kna deigen jevn. La den stå kaldt en liten stund (15 min). Trykk
deigen ut i paiformen, og dekk med aluminiumsfolie (og legg evt tørkede
bønner/erter for å tynge ned, men ikke nødvendig!) Stekes ved 200 grader
i ca 15 minutter. Ta bort folien (og evt erter/bønner) og stek videre i
10-15 minutter til.
Fyll:
200 gram kjøttdeig
1/2 løk
tacokrydder uten sukker
evt hvitløk
1 tomat
en neve oliven (helst grønne)
en neve jalapenos
en neve ruccola eller spinat
3 egg
1 dl fløte (evt creme fraiche)
1ss fersk persille
300 g ost
Server med frisk salat og rømme! (og evt tacosaus)
Stek kjøttdeigen (og løk) og bland inn krydder. Legg fyllet på
paibunnen. Legg biter av ruccola/spinat, jalapenos, oliven og tomat
oppå. Bland eggene med fløten og persillen, og hell over fyllet i
paibunnen. Strø over med ost. Stek videre i ovnen i 20-30 minutter.
Bunnen blir skikkelig crispy og god! Bon Appetit!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar