fredag 7. mars 2014

Kokosbollekake Lavkarbo

5 eggehviter
5-6 ss sukrin
1 ts vaniljepulver
20g kokos
5pl gelatin

Stivpisk hvittene ned sukrin;og bland deretter inn vaniljepulver og kokos.

Legg gelatinplatene i litt kaldt vann i ca 5min.Press ut vannet og hell over 1dl kokende vann.
Hell dette over i en tynn stråle,mens vispen går.Hell så massen over i ønsket form og sett i kjøleskapet.


Glasur:
2eggehviter
2-3ss sukrinmelis
Ca15g kakao
2pl gelatin
10g kokos til pynt

Gelatinplatene smeltes sammen med ca 1-2ss kokende vann
Stivpisk hvittene mex sukrinmelis og bksnd i kakao og gelatin på samme måten som kaken.

Hell glasuren over kaken og strø over kokos.Sett i kjøleskapet cs 10min.




Næringsinnhold på 100g:
Energi:81 kcal
Protein,7,5
Karbo:1,1
Fetg:4,8
Fiber:1,6

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar