Meatloaf, potetsalat, aspargessalat, ciabatta
Kjøttpudding fra fryser, hjemmelaget potet- og aspargessalat fra delikatessedisken på MaxiMat.
Meatloaf
1 kg medisterdeig
1 løk - finhakkes og stekes lett
2 pk bacon - finhakkes og stekes lett
1 paprika - hakkes
Fetaost
Pepper
1 chili - finhakkes
1 løk - finhakkes og stekes lett
2 pk bacon - finhakkes og stekes lett
1 paprika - hakkes
Fetaost
Pepper
1 chili - finhakkes
Bland alt og ha i 2 små brødformer el 1 stor. Ha baconskiver på toppen
Stekes ved 170 grader ca 1 time til ca 70 grader kjerne. Jeg pleier å dele opp i skiver og steke noen minutter til så det blir stekeskorpe alle kankter. Og fryser ned
Potetsalat
5 middels store poteter i terninger
1/2 boks rømme
1 pk majones
10 store skiver sylteagurk finhakket
1 stangselleri finhakket
1 mellomstor løk finhakket
litt sylteagurkkraft
Aspargessalat
4 stk grønn frisk asparges
Saften av ½ stk sitron
1 dl olivenolje
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts revet hvitløk
Kok asparages 2-4 min. Avkjøl. Lag dressing av alle ingredienser og hell over asparges.
1/2 boks rømme
1 pk majones
10 store skiver sylteagurk finhakket
1 stangselleri finhakket
1 mellomstor løk finhakket
litt sylteagurkkraft
Aspargessalat
4 stk grønn frisk asparges
Saften av ½ stk sitron
1 dl olivenolje
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts revet hvitløk
Kok asparages 2-4 min. Avkjøl. Lag dressing av alle ingredienser og hell over asparges.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar