Vårruller
600 gr kjøttdeig
600 gr kyllingkjøttdeig
2 rødløk - hakket
2 paprika - hakket
6 champignon - hakket
2 chili - finhakket
4 fedd hvitløk - finhakket
4 gulrøtter - revet
1 bittelite kålhode - strimlet fint og lettkokt
2 pk store pk. vårrullark = 60 stk
Stek kjøttdeig og kyllingkjøttdeig i 4 omganger, tilsett i hver en dæsj soyasaus - fish sause - oystersaus - en stor dasj sweet chili saus og en liten dæsj Workshestersaus...
ca 1 ts = 1 dæsj hehe.....
Lettkok strimlet kål
Stek lett: løk, papirka, chili og hvitløk (trengs ikke)
Bland alt og avkjøl....
Legg på max 2 ss på et vårrullark og pass på at det ikke blir noen åpninger.
Friteres i olje til de er gyldne.
Skal du fryse ned, frys de rå. Kan tas opp frosne og friteres.....
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar