mandag 10. mars 2014



Vårruller
600 gr kjøttdeig

600 gr kyllingkjøttdeig

2 rødløk - hakket
2 paprika - hakket
6 champignon - hakket
2 chili - finhakket
4 fedd hvitløk - finhakket

4 gulrøtter - revet

1 bittelite kålhode - strimlet fint og lettkokt

2 pk store pk. vårrullark = 60 stk

Stek kjøttdeig og kyllingkjøttdeig i 4 omganger, tilsett i hver en dæsj soyasaus - fish sause - oystersaus - en stor dasj sweet chili saus og en liten dæsj Workshestersaus...
ca 1 ts = 1 dæsj hehe.....

Lettkok strimlet kål

Stek lett: løk, papirka, chili og hvitløk (trengs ikke)

Bland alt og avkjøl....
Legg på max 2 ss på et vårrullark og pass på at det ikke blir noen åpninger.

Friteres i olje til de er gyldne.

Skal du fryse ned, frys de rå. Kan tas opp frosne og friteres.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar