Sjokoladefondant Lavkarbo
50 g mørk sjokolade 72%
50 g TINE Ekte Meierismør
2 egg
½ dl sukker (sukrin)
½ dl hvetemel (mandelmel)
Porsjonsformer, 4 – 5 stk. I stekeovnen: 220 °C, ca. 10-12 minutter, nederst i ovnen
Smelt smør og slå det over sjokoladen som er delt i biter. La stå 2-3
minutter til sjokoladen har smeltet. Rør sammen. Pisk egg og sukker lett
og tilsett sjokoladeblandingen. Pisk kraftig til en jevn røre. Sikt
over mel og rør inn. Smør formene og fyll dem ¾ fulle. Sett dem på
bakeplaten og stek som angitt.
Hvelv fondanten forsiktig ut på tallerkener. Pynt med bær, hakkede nøtter, krem og lignende. Når du setter skjeen inn vil myk sjokolade flyte ut.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar