mandag 10. mars 2014

Chicken nuggets
Kyllingkjøttdeig
Krydder (f.eks Santa Maria Chicken and Steak)
Baconcrisp eller bacongull (Sjekk innhold, skal være laget av svin.
Finnes flere juksevarianter som er laget av mel)

Bland f.eks følgende til saus å dippe i :
Tomatpurè
Chili (sambal oelek)
Tabasco

Knus baconcrisp/bacongull til små smuler. Har du ikke mikser eller kjøkkenmaskin så går det fint å putte det i en pose og rulle over med vanlig bakekjevle til det er finknust nok.
Bland krydder i kyllingkjøttdeigen, som så formes til kuler og siden trykkes litt flate.
Dypp de flate kulene i knust baconcrisp. Legg de på stekeplate dekket med bakepapir.

Stek på 225 grader i ca 15-20 min, litt etter hvor tykke de er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar