Gulasj "gjetermat" fra Ungarn
600 g benfri rundstek av storfe
3 stk. potet
3 stk. potet
3 stk gulrøtter
2 stk. løk
1 stk. rød paprika
1 båt hvitløk
2 ss olje
1 liten boks tomatpuré
1 l kraft / kjøttbuljong
1⁄2 stk. purre
2 ts paprikapulver
2 ts tørket oregano
1 ts salt
1⁄2 ts pepper / kajennepepper
2 stk. løk
1 stk. rød paprika
1 båt hvitløk
2 ss olje
1 liten boks tomatpuré
1 l kraft / kjøttbuljong
1⁄2 stk. purre
2 ts paprikapulver
2 ts tørket oregano
1 ts salt
1⁄2 ts pepper / kajennepepper
Skjær kjøttet i terninger, ca. 3 x 3 cm og paprikaen i strimler. Skjær poteter, gulrøtter og løk i terninger og purre i ringer.
Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.
Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 30 minutter. Smak til med krydder.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar