mandag 6. oktober 2014

Mørbradbiff m/stekte grønnsaker, bernaise

 

Mørbradbiff

Stekes 2-3 min på en side, snu og stek 1 minutt. Ta av plate og la hvile. Blir medium


Stekte grønnsaker

Champignon, Rødløk, Asparges i like biter stekes









Hasselbakkpoteter
 
Skjær Amadinepoteter med skall i skiver, men ikke helt igjennom. Legg i ildfast form. Bland smør, brødsmuler, salt og legg 1 ts på hver. Helles over underveis. 200 gr 15-20 min



Bernaisesaus

2 eggeplommer, 2 ss bearnaiseessens varmes mens du rører kraftig, skal ikke koke. 

Ta av plate og hell i 200 gr smeltet smør i tynn stråle mens du rører kraftig. 

Ikke bunnfallet. smak til med litt presset sitron,salt og pepper. evt fersk estragon. 

2 ss fløte røres inn





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar