fredag 29. mars 2019

Mamma’s granola

Til to store glass, halver om du vil ha mindre
3 dl gresskarkjerner
3 dl solsikkefrø
3 dl sesamfrø
3 dl chiafrø
3 dl linfrø
3 dl nøtter (mandler, valnøtter, paranøtter el)
3 dl kokosmasse
100 g smør
8 ss fibersirup gold
2 ts maldonalt
2 ss olje

Bland det tørre godt sammen.

Smelt smør, fibersirup og maldonsalt. Rør godt sammen og hell over det tørre . Bland alt godt og tilsett olje

Fordel blandingen på 2 bakebrett med bakepapir.
Varmluft 120 grader i 30 min, skru opp til 150 grader resten av steketiden, minst 30 minutter. Vend granolaen underveis med en stekespade. Følg med så den ikke blir svidd! 

Granolaen er ferdig når den begynner å få litt farge og klumpe seg litt sammen. La blandingen bli avkjølt før du har den på rene tørre glass





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar