mandag 9. mars 2015

Kabaret

Reker
Fiskepudding
Erter
Gulrøtter
Kokte egg
Asparges
Aspik

Legg lagvis og hell over aspik. La stivne


Remulade
1 dl majones (f.eks hjemmelaget aioli/hvitløksmajones)
1 stor ss. grovkuttet kapers
6 store skiver med sylteagurk grovkuttet
Litt cayennepepper
Litt finkuttet gressløk eller persille














Aioli / Hvitløksmajones
2 eggeplommer
1 toppet ts. dijonsennep
1 ts hvitvinseddik
1 fedd hvitløk
0,5 ts salt
noen dråper sitron
2 dl solsikkeolje
Ha alle ingrediensene utenom olje i et litermål e.l.
Kjør blandingen sammen med stavmikser, mens du sper med en tynn stråle olje.
Du vil se at majonesen tykner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar