tirsdag 23. september 2014

Gulasj - Ungarsk gjetermat

600 g benfri rundstek av storfe 
3 stk. potet
3 stk gulrøtter
2 stk. løk
1 stk. rød paprika
1 båt hvitløk
2 ss olje
1 liten boks tomatpuré 1 l kraft / kjøttbuljong 
1⁄2 stk. purre
2 ts paprikapulver
2 ts tørket oregano
1 ts salt
1⁄2 ts pepper / kajennepepper

Skjær kjøttet i terninger, ca. 3 x 3 cm og paprikaen i
strimler. Skjær poteter, gulrøtter og løk i terninger
og purre i ringer.
Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og
brun lett. 
Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og
buljong. La det koke ca. 30 minutter. Smak til med
krydder. 
Server med godt, ferskt brød og evt en rømmeklatt






Oksekraft - egen oppskrift på bloggen

Stekte mørbrad for seg selv og blandet ved servering idag



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar