lørdag 31. mai 2014

Pepperbiff m/peppersaus 
tok ca 20 minutter


Pepperbiff
Stekes 

Gulrotpuré
Kok gulrot, tilsett litt smør og mos med stavmikser

Grønnsaker
Asparges, løk, vårløk og champignon stekes lett

Peppersaus
15 stk svarte pepperkorn
5 ss cognac
2 dl fløte
salt
2 ss smør

Knus pepperkornene grovt i en morter
Ha pepperkornene i en tørr stekepanne på middels varme til det begynner å dufte. Ha i cognacen. Nå det begynner å dampe, sett fyr på den med en lang fyrstikk. La det brenne ut.
Ha i smør og fløte og la det koke inn til det blir tykt. Smak til med salt. Sausen kan gjøres klar i forveien. Rett før servering koker du den opp, trekker til siden og rører inn smøret.

Serveres med ris og kryddersmør





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar