2 dl lunket melk
1 boks cottage cheese el kesam
2 egg
10 dl hvetemel
1 pk tørrgjær
1 ts salt
Bruk gjerne mikser
Rør sammen melk, CC/kesam og egg
Tilsett det tørre og elt i mikseren 3 min.
La heve 20 minutter
Fyll
6 tomater
1 pk pepperonni eller skinke, delt i biter
200 gr. revet ost
1 pk revet parmesan
(ca 50 gr)
100 gram smør
Hvitløkssmør
2 ss oregano
annet krydder du liker
Dypp tomater i kokende vann og ta av skallet.
Hakk tomatene i små biter uten det myke inni.
Kjevle ut 2 avlange leiver av deigen
Smør smøret utover
Dryss fyllet over (bruk det du liker best selv)
Rull til en pølse.
Del hver leiv i 16 biter
Legg på bakeplate, trykk litt flate, legg på en bit hvitløkssmør og dryss litt ekstra krydder over
200 gr i ca 20 minutter.
Nydelig til lunch, ved siden av suppe el. Kan med fordel fryses ned og varmes lett opp.
Rør sammen melk, CC/kesam og egg
Tilsett det tørre og elt i mikseren 3 min.
La heve 20 minutter
Fyll
6 tomater
1 pk pepperonni eller skinke, delt i biter
200 gr. revet ost
1 pk revet parmesan
(ca 50 gr)
100 gram smør
Hvitløkssmør
2 ss oregano
annet krydder du liker
Dypp tomater i kokende vann og ta av skallet.
Hakk tomatene i små biter uten det myke inni.
Kjevle ut 2 avlange leiver av deigen
Smør smøret utover
Dryss fyllet over (bruk det du liker best selv)
Rull til en pølse.
Del hver leiv i 16 biter
Legg på bakeplate, trykk litt flate, legg på en bit hvitløkssmør og dryss litt ekstra krydder over
200 gr i ca 20 minutter.
Nydelig til lunch, ved siden av suppe el. Kan med fordel fryses ned og varmes lett opp.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar