mandag 8. desember 2014

Punsjestenger
Stor oppskrift, lett å dele opp, men alle vil vel ha en smak....
Lager sjokoladekake og lar den stå og tørke 2-3 dager. 


2,4 liter kakesmuler, kvikk lunch kake (8 dl)
1,2 liter malte mandler (4 dl)
2,4 liter melis (8 dl)
18 ss kakao (6 ss)
2,5 boks mørk sirup (0.75)
3 egg (1)
24 dråper romessens (8 dråper)

Bland alt sammen og oppbevar i pose. Ta ut etterhvert som du ruller pølser.

3,5 kg marsipan (1 kg)
ca 600 gr sjokolade (200 gr)

Kjevle ut marsipan. Rull pølser av fyllet. Rull marsipan rundt pølsene og dypp endene i smeltet sjokolade. Avkjøl på brett og oppbevar i tette plastbokser. Kjølig.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar