Risboller
5 Minde smågodt bokser alle vil jo ha (har også delt oppskrift i 3)
Denne smaker som nydelig sjokoladekake. Ikke "fet" som de med delfiafett.
Denne smaker som nydelig sjokoladekake. Ikke "fet" som de med delfiafett.
1,5 kg smør (500 gr)
20 romdråper (7)
5 ss vaniljesukker (1 1/2)
1 pakke kakao (1/3 pk)
8 pakker melis (2 1/2)
1 dl melk evt 2 egg (1 egg)
2 poser puffet ris + litt til (under 1 pose)
20 romdråper (7)
5 ss vaniljesukker (1 1/2)
1 pakke kakao (1/3 pk)
8 pakker melis (2 1/2)
1 dl melk evt 2 egg (1 egg)
2 poser puffet ris + litt til (under 1 pose)
Smelt smør, bland i kakao, vaniljesukker, romdråper og melis.
Rør gjerne med mikser. Om det skiller seg, bruk melk eller egg.
Dette er det samme jeg bruker som krem på sjokoladekake.
Rør inn litt over puffet ris. 1 ss legges på bakepapir og avkjøles.
Oppbevares i plastboks
Rør gjerne med mikser. Om det skiller seg, bruk melk eller egg.
Dette er det samme jeg bruker som krem på sjokoladekake.
Rør inn litt over puffet ris. 1 ss legges på bakepapir og avkjøles.
Oppbevares i plastboks
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar